Skip to main content

Ceres Park & Arena

Vis på kort
Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C
Aktiviteter, Kulturhuse / spillesteder

Info om Ceres Park & Arena

Parkering
Der er syv handicapparkeringspladser, der ligger tæt ved forsiden af bygningen i to grupper på henholdsvis to og fem pladser. Der er lidt langt fra handicapparkeringspladserne til indgangen til stadion.

Ved større events åbnes der ekstra parkeringspladser på en vej lidt tættere på indgangen til stadion.

-De er godt klar over, at handicapparkeringspladserne ligger ret langt fra indgangen til siddepladserne på stadion, men de kan ikke rykke på dem, da de er ejet af kommunen. Når de bygger nyt stadion vil de sørge for at få dem tættere på.

Toiletter
Stadion
Der er et handicaptoilet ved toiletterne på stadion. Det er stort nok til at man kan komme ind på en minicrosser, og toiletterne ligger meget tæt på området med siddepladser til folk med handicap.

Alle toiletterne ligger i den ene ende af stadion, og man opfordres derfor som kørestolsbruger til at sidde i handicap-sektionen, uanset hvilket hold, man er kommet for at se.

Arena
Der er toiletter i alle fire hjørner af bygningen. Tre af dem er lidt små hvis man kommer i noget på størrelse med en minicrosser, men det fjerde er stort nok.

Service
AGF service-arbejdere på stadion kan hjælpe handicappede med bl.a. at finde de rigtige pladser, toiletter osv.

Pladser
Stadion
Der er tydeligt markerede handicap-sektioner, der er arrangeret, sådan at der skiftevis er en handicap-plads og en stoleplads. De ligger lige ved indgangen og tæt på toiletterne.

Arena
Der er kørestolspladser i den ene side af arenaen. Her er gelænderet skåret ned i halv højde, så det ikke generer udsynet. Sidder man i kørestol, bør man holde sig til disse pladser af hensyn til sikkerheden, da man kommer til at spærre gangene hvis man sidder andre steder.

Ledsager
Har man et gyldigt ledsagerkort, kan man få sin ledsager med ind, uanset om man sidder i kørestol eller ej.
Når man har købt sin billet, modtager man en e-mail med en ordrekvittering – her er billetten vedhæftet. Når man svarer på denne mail og vedlægger dokumentation for, at man har et gyldigt ledsagerkort, så sender AGF en billet uden beregning.

Belægning og ramper
Vejen op til indgangen til stadion er belagt med grus, men der er anlagt en flisebelagt sti, så man kan køre ubesværet derhen i kørestol.

En del af udendørsområdet er belagt med kunstgræs, som man godt må gå og køre på med kørestol.

Der er en rampe op til AGF-fanshoppen, der er stor nok til en minicrosser. Shoppen er også stor nok til at man kan komme rundt derinde i kørestol, men der kan godt blive trængt, hvis der er flere kørestolsbrugere derinde på én gang.

Drikke- og spisesteder
De fleste barer og boder ligger, så de er nemme at komme til, og de fleste skranker er i en højde, hvor man kan nå i kørestol. Skranken inde ved arenaen er lidt højere og kan være svær at se over. Der vil dog være skærme og plakater, der hænger, så man kan se priser og udvalg uanset højde. Disse ændres afhængigt af, hvilket arrangement der finder sted på det givne tidspunkt.

Info på hjemmesiden
Fanen til info om tilgængelighed er i øjeblikket ikke online på Ceres Park & Arena-hjemmesiden, men det arbejder de på.
-Opdatér denne sektion, når den fane er online.

På agf.dk under FAQ kan man finde information om at købe billetter som kørestolsbruger og om ledsagerkort: https://agf.dk/billetter-og-kort/billetter/#sporgsmal-and-svar

Åbningstider
Ceres Café
Kun åben ved særlige arrangementer

Komplekset
Mandag – torsdag: 07.00 – 23.00
Fredag: 07.00 – 21.000
Lørdag og søndag: 07.00 – 18.00

AGF Fanshop
Mandag og onsdag: 13.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 14.00
…og naturligvis, når AGF spiller hjemmekamp

Priser
Priserne afhænger af de forskellige events.

Links
https://parkarena.dk/
https://www.facebook.com/ceresparkarena/
https://www.instagram.com/ceresparkarena/?hl=en

Kontakt
Billetsalg, reception og adminstration + Ceres Café: 89 38 60 00
AGF Fanshop: 89 38 60 22

Adresse
Stadion Allé 70
8000 Aarhus C